Menu

Elastisen ja Cheekin uudet ökyveneet

Elastinen kruisailee Sipoon saaristossa

Räppäri Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, osti taannoin kesällä luksusveneen, jonka hintalappu oli komeat vajaa 60 000 euroa, eli laadukkaan sporttiauton verran. Herra esitteli uutta menopeliään Instagramissa seuraajilleen, keräten ihailevia ja kateellisia kommentteja.

Vene on malliltaan Finnmaster Daycruiser ja sillä on pituutta peräti 7 metriä. Sen vakipaikka on tällä hetkellä Sipoon saariston tuntumassa. Vesillä Elastinen ei kuitenkaan kesällä ehtinyt paljoakaan viettämään aikaa, tiukan keikkatahdin ja studiossa uuden materiaalin työstämisen viedessä päähuomion.

Laihon mukaan, idea oman veneen hankintaan tuli puhtaasti nykyisen ranta-asunnon sijainnin myötä. Omaan laituriin on helppo rantautua veneellä ja vesillä olo on myös mainio vastapaino kiireiselle työtahdille.

Aivan untuvikko Elastinen ei veneilyn suhteen kuitenkaan ole. 2017 hän pääsi jo ajelemaan Finnmasterin pienemmällä paatilla, jota kautta innostus veneilyyn syntyi tosissaan. Valmistaja oli lainannut veneen räppärille puhtaasti mainosmielessä. Promootiokampanja on selkeästi tuottanut tulosta.

Cheek ja Kyllönen veneilykavereita

Syksyllä loppuunmyydyn jäähyväiskonsertin vetänyt Cheek osaa nauttia elämästä. Hänellä on jo aiemmin ollut iso huvivene, mutta päätti vaihtaa pienempään paattiin. Rahasta veneen vaihto ei taatusti ollut kiinni, vaan halusta päästä itse veneen rattiin ohjaamaan. Suuret huvipurret saattavat vaatia jopa laivurin tutkintoa, jotta niillä voi laillisesti itse ajaa.

Cheek päätti ostaa uuden veneen yhdessä pokerihai Jens Kyllösen kanssa, joka on tehnyt pitkän uran nettipokerissa ja on pelätty pelaaja mihin pöytään tahansa istuukaan. Kaverukset eivät ole ensi kertaa liikkeellä, sillä myös aiempi ökyvene oli yhteisomistuksessa. Suuri jahti vain jäi pitkälti kesät laituriin, koska kumpikaan ei opetellut sitä ajamaan.

Suomalaista tekniikkaa

Uusi vene tarjoaa tuoreinta tekniikkaa mitä markkinoilta löytyy, sillä se on yksi ensimmäisiä sähköveneitä maailmassa. Kyseessä on suomalaisyrityksen valmistama QYacht SQ30 ja toistaiseksi Cheek ja Jens omistavat ainoan valmistetun kappaleen kyseistä mallia.

Hintaa tällä ainutlaatuisella ja modernilla luksusjahdilla on 230 000 euroa, jolla saa jo pienen yksiön, jos ei aivan Helsingistä, niin ainakin Kehä III:sen ulkopuolelta. Cheekillä ja Kyllösella on molemmilla kuitenkin varaa millä mällätä, sillä he ovat tienanneet urallaan miljoonia euroja.